Publikuota Tuesday January 9th, 2024
  • Justinas Jankevičius
  • Monika LIU

Sorry, this entry is only available in Lithuanian.

Svarbiausi šalies muzikos apdovanojimai „M.A.M.A.“ atskleidžia vis daugiau detalių. Praėjusią savaitę organizatoriai atskleidė pirmuosius atlikėjus, kurie sausio 26 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje surengs įspūdingus pasirodymus. Šiandien atskleidžiama ir bene svarbiausia ceremonijos detalė – vedėjai.

 

13 – ąjį kartą Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyksiančioje ceremonijoje laukia daugiau nei trijų valandų šou, kurio metu paaiškės geriausi praėjusių metų muzikos kūrėjai įvairiuose žanruose. Kiekvienais metais didžiule intriga tampa ir vedėjų asmenybės, nes tokio lygio ceremonijai diriguota – didelis iššūkis.

Sausio 26 dieną įvyksiančias iškilmes patikėta vesti scenos profesionalui, kuriam „M.A.M.A.“ jau gerai pažįstama. Tai humoristas, televizijos laidų ir didžiųjų renginių vedėjas Justinas Jankevičius. Gerai žinomas vyras jau ne kartą įrodė, kad muzikos apdovanojimų ceremoniją geba paversti ne tik solidžia, svarbiausia šalies muzikos švente, bet ir linksmu, dinamišku bei abejingų nepaliekančiu įvykiu.

Kartu su J. Jankevičiumi apdovanojimų ceremoniją ves ir viena ryškiausių Lietuvos scenos dainininkių – Monika Liu. Garsiai dainininkei šis amplua bus debiutinis, tačiau dainininkė su nekantrumu laukia sausio 26 – osios vakaro, kuomet kartu su žinomu humoristu sveikins Kauno „Žalgirio“ arenoje susirinkusią publiką jau 13 – ąjį kartą įvyksiančioje „M.A.M.A.“ ceremonijoje.

Pasak dainininkės, duetas su J. Jankevičiumi labai intriguoja ir nuteikia pozityviai, tuo labiau, kad ceremonija skirta apžvelgti praėjusių metų muzikos įvykius ir pasiekimus.

„Tai bus mano debiutas tokiame amplua. Žinau, koks svarbus įvykis yra muzikos apdovanojimų ceremonija ir kaip svarbu tinkamas partneris šalia. Galiu pasakyti, kad tikrai nebūčiau pasirašiusi šiai avantiūrai, jeigu ne Justinas. Esu įsitikinusi, kad jis tikras profesionalas, su kuriuo scenoje bus labai gera ir linksma. Labai laukiu sausio 26 – osios!“, – teigia vedėjos rolėje pasirodysianti Monika Liu.

Jau mėnesio pabaigoje įvyksiančiuose svarbiausiuose šalies muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“ žiūrovai išvys ne tik vedėjų duetą, bet ir išvys daugybę įspūdingų muzikinių pasirodymų, tarp kurių ir „Hiperbolės“ legendų sugrįžimas, Vaidas Baumila, Rokas Yan, Evegenya Redko, Inga Jankauskaitė bei dar daugiau nei 10 garsių muzikinių vardų. Kitus atlikėjus organizatoriai žada pristatyti artimiausiu metu.

Kaip ir kiekvienais metais, apdovanojimų ceremonija įvyks Kauno „Žalgirio“ arenoje, sausio 26 d. Tiek išskirtinę patirtį suteikiančius VIP, tiek įprastinius bilietus galima rasti oficialiame apdovanojimų tinklapyje muzikosapdovanojimai.lt. Ceremoniją tiesiogiai transliuos TV3 televizija.