Publikuota Thursday November 23rd, 2023

Sorry, this entry is only available in Lithuanian.

Jau artėjančių metų sausio 26 dieną Kauno „Žalgirio“ areną sudrebins 13 – oji apdovanojimų ceremonija, žadanti dar įspūdingesnį šou. Šiandien organizatoriaiskelbia VIP bilietų prekybos startą, su kuriais svečiai galės mėgautis išskirtiniu dėmesiu, ceremonijos stebėjimu prie staliukų, raudonojo kilimo iškilmėmis bei patekti į dūzges, kurios šiais metais įvyks naujoje vietoje.

Pasak organizatorių, kiekvienais metais stengiamasi svarbiausio šalies įvykio ceremoniją pakelti į dar aukštesnį lygį, taikyti pasaulinių muzikos apdovanojimų standartus ir užtikrinti visapusišką komfortą.

Šiais metais „M.A.M.A.“ apdovanojimų svečiai įsikurs vieninteliame oficialiame apdovanojimų viešbutyje, Kauno centre įsikūrusiame „Moxy Kaunas“. Čia po apdovanojimų iškilmių įvyks ir oficialios ceremonijos dūzgės, kuriose linksmintis iki paryčių turės galimybę VIP svečiai.

„Mūsų tikslas VIP svečiams sukurti komfortišką aplinką ir kuo patogesnę logistiką. Šiais metais tai bus didelė naujovė, kuomet viešbutis „Moxy Kaunas“ visu šimtu procentų priklausys tik ceremonijos svečiams. Lygiai taip pat, po apdovanojimų ceremonijos, linksmybės persikels į šį viešbutį, kuris pavirs didžiausia pasilinksminimo vieta Kaune sausio 26 – osios nakį“, – teigia organizatoriai.

Įsigiję VIP bilietus svečiai turės galimybę ne tik patekti į oficialias apdovanojimų dūzges, bet ir mėgautis išskirtiniu dėmesiu apdovanojimų „M.A.M.A.“ ceremonijoje. VIP bilieto paketą sudaro sėdėjimo vieta parteryje, prie staliukų, patekimas į raudonojo apdovanojimų kilimo ceremoniją, atskiras patekimas į arena bei parkingo vieta stovėjimo aikštelėje.

„Jau ne vienų metų patirtis rodo, kad VIP bilietai yra populiarūs, o patirtis – neįkainojama. Galimybė mėgautis išskirtiniu reginiu muzikos šventės svečių apsuptyje, žengti raudonuoju kilimu ar pratęsti linksmybes dūzgėse. Visa tai suteikia šis bilietas“, – teigia ceremonijos organizatoriai.

Įprastus bilietus, VIP bilieto paketus, nakvynę oficialiame apdovanojimų viešbutyje „Moxy Kaunas“ galima įsigyti internetinėje svetainėje muzikosapdovanojimai.lt. Visi bilietai brangs, o jų kiekis ribotas. Šiais metais apdovanojimų ceremonija „M.A.M.A.“ įvyks ateinančių metų sausio 26 d.