Publikuota Tuesday January 2nd, 2024
  • EVGENYA REDKO
  • Hiperbolės nariai
  • Inga Jankauskaitė
  • Rokas Yan
  • Vaidas Baumila

Sorry, this entry is only available in Lithuanian.

Prasidėjus naujiems kalendoriniams metams jau 13 – ąjį kartą visų dėmesį prikausto svarbiausias šalies muzikos įvykis – muzikos apdovanojimai „M.A.M.A.“. Jau sausio 26 dieną Kauno „Žalgirio“ areną sudrebins įspūdinga ceremonija, kurios metu bus apdovanoti geriausi iš geriausių šalies muzikos atstovai. Unikalioje apdovanojimų scenoje išskirtinius pasirodymus surengs aibė ryškiausių šalies atlikėjų ir grupių. Šiandien organizatoriai atskleidžia pirmuosius vardus – tarp kurių ir legendinės „Hiperbolės“ narių sugrįžimas.

Sausio 26 dieną į Kauno „Žalgirio“ areną nukryps visos šalies dėmesys, nes čia susirinks ryškiausi šalies muzikos ir pramogų pasaulio atstovai, o įspūdingoje apdovanojimų scenoje bus išdalinta net 17 prestižinių „M.A.M.A.“ statulėlių, tarp kurių ir „Už nuopelnus lietuviškai muzikai“ bei asociacijos LATGA įsteigta „Metų autoriaus“ statulėlė.

Iki šiol paslaptyje laikoma ceremonijos vedėjai bei įspūdingus pasirodymus surengsiantys atlikėjai. Tiesa, šiandien organizatoriai atskleidžia pirmuosius vardus ir žada įvairią ir dinamišką ceremonijos muzikinę programą.

„Šie metai Lietuvos muzikos pasauliui buvo labai dinamiški ir įvairūs tokia buvo ir muzika, kurios klausėmės. Apdovanojimų muzikinė programa būtent tokia ir bus, nuo ryškiausių scenos senbuvių iki šiais metais sparčiai iškilusių naujų vardų. Džiaugiamės, kad galime tai parodyti visai šaliai ir įgyvendinti įvairias atlikėjų vizijas. Pažadame, Kauno „Žalgirio“ arenoje bus tikrai įspūdingas vakaras ir stiprus muzikinis šou“, – teigia organizatoriai.

Jau sausio 26 dieną Kaune įvyksiančioje ceremonijoje įspūdingą pasirodymą surengs šiais metais 50 metų jubiliejų minintys ir arenose koncertus surengiantys legendinės grupės „Hiperbolė“ nariai.

Unikalų pasirodymą ruošia ir vienas sparčiausiai kylančių Lietuvos atlikėjų – Rokas Yan. Daugybės hitų autorius „M.A.M.A.“ scenoje žada įsimintiną ir energijos kupiną pasirodymą. „Žalgirio“ arenos scenoje jaudinantį pasirodymą surengs ir dvi ryškios šalies muzikos kūrėjos bei atlikėjos – Evgenya Redko ir Inga Jankauskaitė.

Taip pat itin drąsų pasirodymą ruošia ir vienas garsiausių šalies dainininkų – Vaidas Baumila. Pasak kūrėjo, apdovanojimų ceremonijoje laukia muzikinė naujiena ir labai drąsus pasirodymas su grupės nariais – „besarmačiais“.

Pasak organizatorių, jau netrukus bus atskleista ir daugiau ceremonijoje įspūdingus pasirodymus surengsiančių žvaigždžių bei vakaro vedėjai.

Tiesa, kartu su pramogų pasaulio atstovais apdovanojimų ceremonijoje ir „Moxy“ viešbutyje įvyksiančiose dūzgėse norinčius linksmintis – organizatoriai kviečia įsigyti VIP bilietus, kurie suteiks unikalią patirtį ir galimybes. Visų kategorijų bilietus galima rasti www.muzikosapdovanojimai.lt.